Ondernemers

Horeca

Een goede horecazaak moet de lat hoog leggen. De juiste sfeersetting is één zaak, maar ook de akoestiek, de indeling van de zithoeken en de bereikbaarheid van de tafels voor de obers moet kloppen om efficiënt te kunnen werken. Ook de opslagruimten moeten gemakkelijk bereikbaar zijn voor de leveranciers. Kortom, er mag werkelijk niets over het hoofd gezien worden. En laat ons nu net daar specialist in zijn…

Winkelinrichting

Een goede winkelinrichting zet aan tot goede verkopen. Wij bij Van Roost NV zorgen voor méér dan alleen maar een mooie toonbank, we denken ook na over het winkelproces. We realiseren de ideale inrichting om zowel het winkelen als het werken in de winkel zo efficiënt mogelijk te maken. Kortom: alles om de winkel(ervaring) te verbeteren op alle vlakken komt aan bod.

Kantoorinrichting

Een kantoor is meer dan een werkplek. Je brengt er dagelijks uren tijd door met een aantal collega’s. Gelukkige werknemers zijn productieve werknemers, daarom is onze maatstaf een functionele werkruimte met mogelijkheden om zowel in groep als rustig individueel te werken, als om aangenaam met voldoende comfort je dagen door te brengen. Dit wordt afgewerkt met de juiste sfeersetting, zodat het plaatje klopt met de bedrijfsvisie.

Bejaardentehuizen

Levenskwaliteit staat centraal bij onze inrichtingen van bejaardentehuizen. De mensen moeten goed verzorgd kunnen worden, én ze moeten zich thuis voelen. Een plaats waar ze graag tijd doorbrengen, zowel met vrienden, als in de privacy van de kamers. Een betere oudere dag voor onze senioren is het doel dat een louter mooi en functioneel interieur overtijgt. Wij zijn dus pas tevreden als de bewoners gelukkig zijn met de plaats waar ze wonen.

Hotelinterieurs

Van hotelkamer tot complete inrichting inclusief onthaal, bar, gangen, keuken, … Alles kan, en alles zal er fantastisch uitzien. In de kamers staan sfeer en comfort centraal, zodat een kamer méér is dan een slaapplaats. Het vakantiegevoel zal je klanten overdonderen waardoor ze niet meer zullen willen vertrekken.

Apotheekinrichting

Een goede structuur is van groot belang in een apotheek. Er staat een ruim aanbod van producten. Een deel van de producten belandt op de display, terwijl een ander deel veilig achter slot en grendel thuis hoort. De functionele toonbank staat centraal, en er moet ook een werk- en kantoorruimte zijn. Van Roost zorgt er voor dat alles een naadloos geheel vormt, zodat de apotheek als een goed geoliede machine kan werken vanaf de eerste moment.

Van Roost NV

We zijn een interieurteam met roots in het nationaal centraal gelegen Holsbeek, net naast Leuven. Onze passie voor schoonheid, architectuur en vakwerk delen we graag met je.

Contact

Rotselaarsebaan 8 3220 Holsbeek T:016/44 53 50 F:016/44 53 11 Email:guido.vanroost@skynet.be
© Copyright 2016 - Van Roost NV  |  Website door Marketingwebsites