Particulieren

  • Home
  • /
  • Particulieren

Badkamer

Je badkamer moet een plaats van rust, ontspanning én functionaliteit zijn. Afhankelijk van je woonst en gezinsindeling, denken we actief na over de perfecte indeling van jouw badkamer. Op de koop toe zal deze perfect passen in de stijl van de rest van je woning, want harmonie en eenheid brengen rust.

Keuken

De keuken is steeds vaker de centrale ontmoetingsplaats in de moderne woning. Een goede keuken is functioneel én gezellig én uitgerust met de juiste toestellen om van koken een genot te maken. Het gemiddelde gezin brengt veel tijd door in de keuken, dus dit is beste een plaats waar het fijn is om te vertoeven. Daar zorgen wij met plezier voor.

Dressing

Een mooie grote dressing: de droom van elke vrouw, is het niet? Met een dressing op maat benut je elke vierkante centimeter in je woning optimaal. Je hebt een duidelijk zicht op je hele garderobe én veel opbergruimte zodat ook de rest van je huis gemakkelijker veel ordelijker zal blijven.

Totaalinrichtingen

Pas een huis gekocht, gebouwd of aan een volledige renovatie toe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om het totaalplaatje volledig te doen kloppen gaan we zorgvuldig om met de gekozen materialen en kleuren. De hele woning zal aanvoelen als een geheel, volledige naar jouw smaak.

Binnenmuurwerken

Ook voor gyproc, stucwerken, isolatie, verven en behangen kan je bij Van Roost terecht. Je moet voortaan maar op één adres zijn voor al je werken, want ons team kan alle soorten werken aan en is goed op elkaar ingespeeld. Eén aanspreekpunt voor alle werken, zonder gedoe met verschillende aannemers: klinkt fantastisch, toch?

Ramen en deuren

Niets zo mooi als stevige houten ramen en deuren op maat gemaakt. Dit is één van de details die zeker extra cachet geven aan jouw woning. Deze natuurlijke en oerdegelijke uitstraling kan je met geen enkel materiaal bekomen, en komt ideaal tot zijn recht in combinatie met materialen zoals natuursteen.

Van Roost NV

We zijn een interieurteam met roots in het nationaal centraal gelegen Holsbeek, net naast Leuven. Onze passie voor schoonheid, architectuur en vakwerk delen we graag met je.

Contact

Rotselaarsebaan 8 3220 Holsbeek T:016/44 53 50 F:016/44 53 11 Email:guido.vanroost@skynet.be
© Copyright 2016 - Van Roost NV  |  Website door Marketingwebsites